Tuesday, September 20, 2005

X: Unexpectedly pleasant/Uventet trivelig

Few things are as fun as when a happening or meeting exceeds your expectations as for how amusing you will find it. It provides a feel-good atmosphere down to the gut.

This has happened to me three times in less than a week with three of fellow students at my master’s program; together group E in the subject MEVIT4000 is strong, at least strongly compelled to smile. Friday I met the gang at this restaurant/bar (Riverside), Sunday at a museum exhibition and last night for planning a presentation and a trip for the class. The common factor was the well-tuned mood.

Such things furnish promises for good times for the rest of my degree.

----

Få ting er så gøy som når en hendelse eller møtepunkt blir morsommere eller mer trivelig enn antatt. Det gir en ærlig godfølelse i hele systemet.

Dette har jeg opplevd tre ganger under en uke sammen med et knippe medelever på masterstudiet. Gruppe E i faget MEVIT4000 består av Eivind, Benedicte og Birgitte. Sammen er vi sterke, og har i alle fall sterk trang til å smile når vi er sammen. Fredag møtte jeg gjengen (minus Birgitte + Dorte fra samme faget) på Riverside, et utested nederst i Grünerløkka. Søndag så vi ”kyss frosken”-utstillinga til Nasjonalmuseet på Tullinløkka. I går kveld var det planleggingsmøte for en presentasjon vi skal ha i dag og en skrivetur klasen skal ha til Studenterhytta (i Nordmarka) 4.-5. oktober. Felles for treffene var at stemningen var rågod, og den sosiale ”avkastingen” var høyere enn antatt.

Slike ting lover godt for studiene.

No comments: