Tuesday, August 22, 2006

Kollektiv og storbyferskhet

Jeg bor altså i «Lagskollektivet». Det vil si tjue kristne studenter fordelt på tre hus tett i tett eid av Oslo Kristelige Studentlag (OKSL). Her i kollektivet bodde jeg mine to første år i hovedstaden, da det hele startet opp. Dette fungerte da, og vil forhåpentligvis fungere nå, som en oppbyggelig oase og ressurssenter i en hektisk og tøff hverdag. I kveld var den første fellessamlinga, de timene vi bruker til middag og samvær annenhver tirsdag kveld. Det kjentes solid og stødig å gå i gang med gruppa, hvorav mange er ukjente, men likevel nærmere enn folk flest da vi deler det viktigste fundamentet i livet – Jesus.

OKSL er en lokalvariant av Norges Kristelige Student- og Skoleungdomslag (NKSS), den kristne evangeliske organisasjonen jeg har vært involvert som medlem og leirdeltaker (og leder) siden ungdomsskolen.

Neste onsdag, 30. august, holdes høstens storsatsing til Laget. «Ny i byen» er et konsept for å informere, samle, mate, inspirere og underholde studenter i Oslo. Ved og i ”Chateu Neuf” vil det bli grilling, stands og konsert med D’sound med mer. Anbefales for alle i nærheten av hovedstaden.

Banner: Ny i byen

No comments: